26 MEI BIJ SPRING: Ways to listen to a River

Op zondag 26 mei is Nahuel Cano met ‘Ways to listen to a river’ te zien in Theater Kikker bij het Spring Performing Arts Festival. Ook schuift hij aan tafel bij de Long Table Talk over het ensceneren van het klimaat op dinsdag 28 mei.

SPRING Performing Arts Festival is een tiendaags internationaal festival met vernieuwende dans, theater, performances in de stad Utrecht. Vorig jaar was Nahuels partner en mede-resident Amparo Gonzáles Sola te zien tijdens het festival. Dit jaar is de beurt aan Nahuel.

Ways to listen to a River 26 mei

De performance ‘Ways to listen to a River’ ging in september 2023 tijdens het Gaudeamus Festival in première. ‘Ways to listen to a River’ is een drieluik over belangrijke rivieren in zijn leven: de Limay en Salado in Argentinië, zijn geboorteland, en de Vecht in Nederland. Voorafgaand aan het maakproces deed Nahuel uitgebreid onderzoek, met inbreng van vele, diverse perspectieven. Onder meer de geschiedenis, de economische waarde, ecologische ontwikkelingen en persoonlijke verhalen zijn verweven in zijn performance.

Datum en tijd: Zondag 26 mei om 21:00 uur
Locatie: Theater Kikker, Grote Zaal
Prijs: €18,- / € 15,-
Klik op de knop hieronder om tickets te bestellen:

Long Table Talk 28 mei

Op dinsdag 28 mei is Nahuel te gast bij de Long Table Talk over het ensceneren van het klimaat. Je kan dit gesprek gratis bijwonen na afloop van de voorstelling All Watched over by Machines of Loving Grace, die mogelijk als inspiratie dient voor het gesprek. De voertaal is Engels. Alleen luisteren mag ook! Lees meer

Meer info

Nahuel Cano: ways to listen to a river – Residenties in Utrecht

Foto: Elisabeth Melchior