Kantoor in het Muntgebouw

Eigenlijk waren we wel trots op het feit dat we geen eigen kantoor hadden, maar zo innoverend als we zijn, gaan we het komend jaar tijdelijk een fysiek kantoor betrekken. In een van de mooiste gebouwen, op een van de gaafste plekken van Utrecht: het Muntgebouw! 

Residenties is gevraagd om samen met Stichting Niet Normaal (van Ine Gevers) tijdelijk en goedkoop intrek te nemen in de Munt, om tezamen met placemaker Wink draagvlak te creëren voor een culturele invulling van een deel van het Muntgebouw. Residenties wordt gezien als een belangrijke verbinder. Niet alleen door de multidisciplinaire talenten van internationale kunstenaars te benutten en hen te koppelen aan tal van kunstinstellingen en het onderwijs, maar ook door te investeren in de lokale bevolking, dwars door culturele en klasse-barrières heen.

Met Stichting Niet Normaal werkten we al eerder samen in onze residentie tijdens Hacking Habitat; en deze maand starten we samen met ROC Midden-Nederland een nieuwe residentie, met als thema ‘Mens en Machine, Future of Work’. Later hierover meer. En als je een keer op de koffie wil in ons kantoor, dan horen we het graag!